AND DON'T FORGET: YOU ARE ALSO INVITED (TOGETHER WITH THE SERBIAN DELEGATION) TO EXPERIENCE THE ENERGIEPARK-MAINZ INFO DELEGATION (www.energiepark-mainz.de) ON JUNE 24th, 2016 IN MAINZ GERMANY! Please enjoy a day full of informations and practical demonstrations in the world biggest hydrogen generation park from wind power. Download your invitation here.

 

Download
Posibilitati inovatoare de stocare si folosire a energiei prin solutii pe baza de hidrogen si pile de combustie
Cand vorbim despre technologiile de energie cu adevarat cele mai curate si mai silentioase intr-o gama cat mai larga a cantitatii de stocare si folosire a energiei, atunci vorbim despre tehnologiile pe baza de hidrogen si pile de combustie, respectiv FCH (Fuel Cell and Hydrogen). Drumul acestora duce spre crearea si promovarea unei asa numite "Hydrogen-Society"!
ARENA-INNOVATION_Schuster_RO_V1.6.pdf
Adobe Acrobat Document 2.2 MB

Pe aceasta cale doresc sa multumesc tuturor participantilor care au ascultat prezentarea facuta de mine, respectiv ARENA-INNOVATION pe tema "Posibilitati inovatoare de stocare si folosire a energiei prin solutii pe baza de hidrogen si pile de combustie" la evenimentul din 12.04.2016 organizat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK Romania) la Bucuresti in cadrul realizării unui proiect de colaborare economică româno-germană cu tema "Eficiență energetică și energii regenerabile în infrastructura energetică: producția energiei" (http://rumaenien.ahk.de/ro/evenimente/evenimente-actuale/calatorie-de-afaceri-ahk-11042016/?no_cache=1).

 

Cu stima,

Marius Schuster

ARENA-INNOVATION